logo
FavoritterFavoritter

Doseringshjelpemiddel

Hos Color4care finner du dosett, pillebokser, medisinskrin og andre doseringshjelpemidler som gjør medisinhåndteringen enklere, smidigere og sikrere.

Dosett i flere ulike modeller

Vi tilbyr doseringsbokser med flere rom og pillebokser for 7 dager, som tydelig deler opp hvilken medisin som skal tas morgen og kveld. Med doseringshjelpemidler fra Color4care er det enkelt å sjekke medisineringen og forberede seg på forhånd. Hvis du ikke ønsker å ta med deg store medisinbokser med tabletter når du skal være bortreist over lengre tid, er en pilleeske et praktisk alternativ å pakke ned i vesken. Kjøp smidige og fargerike doseringsesker, medisinskrin eller pillebokser hos Color4care og hold styr på medisineringen gjennom uken.

Enklere medisinhåndtering med pilleboks fra Color4care

Dosettene og pilleboksene du finner hos Color4care finnes i flere ulike modeller og farger, for å gjøre medisineringen litt triveligere. Her finner du pillebokser for 7 dager med markeringer for morgen og kveld, dosett med ulike rom og en liten pilleboks i metall med nøkkelring som er enkel å ta med seg. Det er lett å gå seg vill i medisinrutinene på travle dager, og Color4care sine doseringshjelpemidler gjør medisineringen lettere for deg. Kjøp en pilleboks hos Color4care for en mer behagelig og triveligere medisinhåndtering!