logo
FavoritterFavoritter

Sakser og peanger

66 resultater

Du har sett 24 av 66 produkter

Saks er et mye brukt redskap og en åpenbar del av utrustningen til de fleste pleiere. Hos Color4care finner du et bredt utvalg av ulike typer medisinske sakser, deriblant peang, kraftsaks og bandasjesaks. I vårt sortiment kan du velge mellom modeller i kreative mønstre og herlige farger, for å sette farge på arbeidsmiljøet og spre glede til både pasienter og kollegaer.

Hva med å matche med en praktisk pennlomme, mønstrede støttestrømper eller en fargerik sykepleierklokke fra samme kolleksjon? Enten du jobber som veterinær, lege, hjelpepleier eller sykepleier, så har vi sakser til deg!

Praktiske peanger

I vårt brede utvalg av sakser finner du blant annet peanger, et multifunksjonelt verktøy som er mye brukt i mange forskjellige pleieyrker. En peang er en kombinasjon mellom pinsett og saks, og kan til og med låses i sammenklemt stilling. Det er et praktisk redskap å ha lett tilgjengelig, både for avanserte kirurgiske inngrep og for enklere arbeidsoppgaver. Vi tilbyr peanger i rustfritt stål med nøye optimert lengde og design slik at du kan utføre arbeidet ditt på best mulig måte. Du kan også velge mellom modeller i flere ulike farger og mønstre for å sette ekstra farge på arbeidsdagen. Peangen passer også i pennlommen slik at du kan bære den med deg hele dagen og alltid ha den lett tilgjengelig.

Kraftsakser, bandasjesakser og detaljesakser

Vi tilbyr mer enn peanger i vårt store sortiment med sakser – her finner du også kraftsakser, bandasjesakser og detaljesakser. Jobber du som lege, hjelpepleier, veterinær eller sykepleier og trenger en ny saks? Da kan du velge mellom en rekke farger og mønstre for å sette et praktisk og stilig preg på arbeidsuniformen.

En kraftsaks brukes til å klippe bandasjer til ønsket størrelse og klippe gjennom klær eller gasbind. Kraftsaksen har korte, vinklede blader og stumpe spisser for å beskytte alt under klippeflaten og redusere risikoen for å trenge gjennom huden. Størrelsen og designet på disse saksene er nøye optimalisert for at man skal kunne utføre nøyaktig klipping med full kontroll.

Våre bandasjesakser er slitesterke og kraftige og brukes i likhet med kraftsaksene blant annet til å klippe bandasjer og gasbind. En bandasjesaks har skarpe, vinklede blad for å beskytte alt under klippeflaten og forhindre skade. For at du skal kunne ha bandasjesaksen lett tilgjengelig under arbeidsdagen, får den plass i pennlommen, hvor du alltid kan ha den med deg.

Detaljesaksen er en spiss saks med korte, skarpe blad og en unik bladsliping som letter presisjonsklipping. Våre detaljesakser er produsert med optimal skarphet for å oppnå de høye kravene som stilles i helsevesenet. I vårt brede utvalg kan du velge mellom detaljesakser i flere ulike farger og mønstre og matche med både arbeidsklær og annet arbeidsutstyr.

Kjøp sykepleiersaks hos Color4care!