✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Klær

1 019 resultater

Du har sett 24 av 1019 produkter

Hos Color4care vet vi hvor viktig det er å ha funksjonelle, slitesterke og komfortable arbeidsklær for deg som jobber med pleie og omsorg. Derfor har vi satt sammen et stort stort utvalg av arbeidsklær for dame og herre som gir optimal komfort under lange arbeidsdager i helsevesenets korridorer.

Arbeidsklær for dame og herre hos Color4care

Vi tilbyr helseklær fra ledende varemerker, som kombinerer kvalitet, funksjon og komfort med design og stil. Vi mener at du som pleier skal kunne velge behagelig arbeidstøy av høy kvalitet, uten å måtte gi avkall på design. Hos oss finner du fargerike og flotte arbeidsklær i en rekke modeller, størrelser og design – slik at samtlige pleiere skal kunne finne sine favoritter. Vi ønsker å gi deg muligheten til å sette ditt personlige preg på uniformen din, uansett om du jobber som sykepleier, lege, veterinær eller annet helsepersonell. Vårt mål er å tilby et stort utvalg av helseklær av høy kvalitet til en lav pris, hvor det er noe for enhver smak.

Praktiske og komfortable helseklær fra ledende merker

I vårt brede utvalg av funksjonelle, komfortable og rimelige arbeidsklær for pleie og omsorg, finner du klær i både dame-, herre- og unisexmodeller. Vi tilbyr arbeidstøy i slitesterke og holdbare materialer som kan vaskes på høy temperatur, noe som er et must i de aller fleste pleieyrker. Våre klær for helsepersonell kan vaskes om og om igjen uten å miste kvalitet, farge eller fasong, og mange av arbeidsklærne i vårt sortiment er dessuten OEKO-TEX-sertifisert. Denne sertifiseringen betyr at arbeidstøyet er kvalitetssikret og ikke inneholder noen skadelige stoffer for verken deg eller miljøet. Hos oss vil du finne praktiske, slitesterke og rimelige arbeidsklær fra veletablerte merker som Almedahls, Smila, Hejco, Segers, Nybo og South West. Vårt brede utvalg av pleieklær for dame og herre dekker det meste du kan tenke deg – arbeidsoverdeler, arbeidsbukser, pleiekjoler, jakker, vester og mye annet. Enten du er på jakt etter en ny sykepleieruniform, legeuniform eller andre arbeidsklær, finner du det du leter etter hos Color4care.

Arbeidstøy til pleie og omsorg

Hos Color4care finner du ikke bare behagelige arbeidsklær for herre og dame, vi tilbyr også plagg som kan brukes både på jobb i helsevesenet og på fritiden. Fra vårt eget varemerke Beez finner du myke og behagelige Beez Basics, en serie basisplagg som passer like godt under arbeidsklærne som på treningssenteret eller hjemme i sofaen. Her finnes også undertøy i flere ulike modeller for optimal komfort fra innsiden og ut. Våre varmende jakker egner seg både på arbeidsdager i kaldere miljøer og til gåturer på fritiden. Uansett om du ønsker å kjøpe arbeidsklær for jobben i helsevesenet eller komfortable fritidsplagg, finner du det du trenger hos Color4care!

Populære kategorier