✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Sko

517 resultater

Du har sett 24 av 517 produkter

Hos Color4care tilbyr vi det meste du måtte trenge i ditt pleieyrke, og vi har selvfølgelig også et stort utvalg av komfortable sko for både damer og herrer.

Komfortable sko for både jobb og fritid

Her finner du funksjonelle arbeidssko, stilrene sneakers, luftige sandaler, stabile vernesko og skopleie som bidrar til å holde skoene freshe enda lenger. Vi tilbyr også funksjonelle og flotte ergonomiske og ortopediske sko for ekstra støtte og avlastning under lange dager på føttene. Uansett om du er på utkikk etter et par nye arbeidssko til ditt pleieyrke, eller ønsker å unne deg noen nye sko til fritiden, finner du det du leter etter hos oss i Color4care. Hos oss kan du velge og vrake fra et bredt utvalg, og kjøpe sko enkelt og greit på nett. Bestill sko for helsepersonell hos Color4care!

Kjøp sko for helsepersonell hos Color4care

I vårt store sortiment med sko til damer og herrer kan alle finne sine favoritter. Vi tilbyr komfortable sko til både jobb og fritid, sommer som vinter, i klassisk sort eller herlige fargerike kulører. Her kan du velge blant luftige sko med høy pusteevne, stilrene sneakers med moderne design, funksjonelle ortopediske sko, flotte sandaler og solide vernesko fra flere kvalitetsmerker. I vårt brede utvalg av sko for helsepersonell har vi kombinert kvalitet, funksjon og komfort med stil og design, slik at du kan sette ditt personlige preg på arbeidsuniformen og på fritidsantrekket, samtidig som du får optimal komfort i hvert steg. Kjøp komfortable sko på nett hos Color4care!