✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter
NYHET fra Color4care
Bedriftskonto

Bedriftskonto – ett lojalitetsprogram

For oss i Color4care er det viktig å bygge langsiktige relasjoner med kundene våre, og derfor kan vi nå tilby en ny, fordelaktig tjeneste: lojalitetsprogrammet Bedriftskonto. En gratis bedriftskonto gjør det enklere og mer praktisk for både store og små bedrifter å handle hos oss. 

Med en bedriftskonto hos Color4care får dere: 

  • Bedre standardpriser på hele sortimentet* 

  • Volumrabatt basert på bestillingsverdi* 

  • Enkel bestilling 

  • Bedre kontroll og oversikt over innkjøpene deres – dere velger selv hvem som skal ha tilgang til bedriftskontoen og dermed hvem som kan kjøpe produkter til virksomheten 

*Jo mer dere kjøper, desto bedre priser og rabatter får bedriften gjennom våre fordelspakker. Dette gjelder både standardpriser og volumrabatter. 

Fordelspakke

Når dere oppretter en bedriftskonto hos Color4care, får dere priser og rabatter i henhold til stegene i fordelspakken vår. Fordelspakken dere får tilgang til, er basert på bestillingsverdien over en rullerende 12-månedersperiode. 

  1. Fordelspakken BAS

  2. Fordelspakken PLUS

  3. Fordelspakken PREMIUM

Opprett en gratis bedriftskonto

Dere er velkomne til å opprette en gratis bedriftskonto hos oss i Color4care! Kontoen deres aktiveres innen 24 timer på hverdager – hvis dere ønsker å handle og dra nytte av fordelene umiddelbart etter registrering, kan dere kontakte vår kundeservice. 

Hvis dere har spørsmål eller ønsker hjelp med å opprette en bedriftskonto, er dere hjertelig velkomne til å kontakte vår dyktige kundeservice på telefon 23 65 27 40 og e-post b2b@color4care.no.