✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Toffeln

Siden 1970-tallet har det internasjonale selskapet Toffeln jobbet med å utvikle arbeidssko og hygienesko spesielt tilpasset helsepersonell.

Toffeln - funksjonelle og fargerike arbeidssko

For deg som jobber lange dager i tøffe helsemiljøer kreves ergonomiske arbeidssko som gir maksimal komfort, riktig støtte og avlastning. Toffeln har et nært samarbeid med ledende eksperter innen biomekanikk og fotpleie for å utvikle arbeidssko som oppfyller kravene i helsevesenet og gir riktige forutsetninger for helsepersonell under lange, krevende skift på føttene. I vårt utvalg fra Toffeln finner du arbeidssko og hygienesko av høy kvalitet som kombinerer funksjon og komfort uten å gå på kompromiss med stil og design. Her kan du velge mellom flere forskjellige modeller i både fargerike og mer subtile nyanser. Blant Toffelns arbeidssko kan alle helsearbeidere finne sine favoritter!

Maksimal komfort og funksjonalitet fra Toffeln

I vårt utvalg fra Toffeln finner du alt fra clogs og slip-in sko til hygienestøvler. Her finner du blant annet de populære modellene AktivKlog og SmartSole Clog som gir optimal komfort hele arbeidsdagen, samtidig som de har funksjoner som letter hverdagen i helsevesenet. I vårt utvalg fra Toffeln kan du velge mellom antistatiske hygienesko, sklisikre slip-in sko med stabiliserende hælrem og praktiske hygienestøvler i unisex-modell. Toffeln spesialiserer seg på hygienesko, og deres arbeidssko er laget og tilpasset helsevesenets strenge hygienekrav og tøffe miljøer - uten å kompromisse verken på komfort eller design. Toffelns arbeidssko er tilgjengelig i flere farger - velg dine favoritter og legg din personlige vri på din arbeidsuniform!

24 resultater

Du har sett 24 av 24 produkter