✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Jakker og vester

126 resultater

Du har sett 24 av 126 produkter

Color4care kan tilby arbeidsklær for alle typer helsepersonell – deriblant komfortable og funksjonelle jakker og vester.

Jakker og vester for arbeid i helsevesenet

Her finner du plagg i flere ulike modeller og materialer som både kan holde deg varm under kaldere arbeidsdager, og forenkle alle momenter og oppgaver gjennom arbeidsskiftet. Vårt store sortiment inkluderer jakker og vester fra blant annet South West og Almedahls, som kombinerer komfort, kvalitet og funksjon uten å gjøre avkall på design og stil. Våre arbeidsjakker og -vester finnes i en rekke stilige modeller og vil bli en praktisk og stilig del av arbeidsuniformen din.

Praktiske arbeidsjakker hos Color4care

I vårt brede utvalg av arbeidsjakker finner du behagelige fleecejakker for dame og herre, vindjakker for vindfulle arbeidsdager, varmende fôrede jakker, funksjonelle fritidsjakker samt myke collegejakker. Enten du trenger en vindjakke til sykkelturen til jobben, en praktisk fleecegenser for kalde pleiemiljøer eller en fôret jakke for arbeidsdager utendørs, kan du finne det du leter etter hos Color4care. Våre komfortable fleecejakker for dame og herre kommer i en rekke farger, og de har romslige lommer med plass til ulike redskaper og arbeidstilbehør. En fleecejakke fra Color4care egner seg like godt til bruk under arbeidsskift i helsevesenet som til fritidsaktiviteter. Det samme gjelder våre praktiske fritidsjakker, som finnes i flere ulike modeller. Et annet must i høst- og vintergarderoben er en av våre vindjakker, som stenger vinden ute på arbeidsdager utendørs eller på vei til jobb. Med en myk collegejakke og en varmende fôret jakke, er du forberedt på arbeidsskift både ute og inne, uavhengig av vær og vind. Finn din favoritt og kjøp arbeidsjakke hos Color4care!

Funksjonelle vester for dame og herre

Hos Color4care finner du vester i flere modeller – fra varme, fôrede vester til funksjonelle arbeidsvester med praktiske detaljer. Vi tilbyr vester i både dame-, herre- og unisexmodell slik at alle kan finne sin favoritt. Enten du ønsker en fargerik eller en noe mer stilig vest, kan du kjøpe den hos oss på Color4care. I vårt sortiment finner du vester som gjør hverdagen lettere for deg, både når du jobber utendørs og innendørs. For kjøligere arbeidsdager tilbyr vi fôrede vester for dame og herre, som gir behagelig varme over arbeidstøyet. Her finner du også praktiske arbeidsvester med romslige lommer for ulike redskaper, justerbar midjevidde samt mulighet for vask på høy temperatur. For en komfortabel og funksjonell arbeidshverdag, kjøp vest for dame og herre hos Color4care!