✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Arbeidsbukser

216 resultater

Du har sett 24 av 216 produkter

Komfortable, slitesterke og funksjonelle arbeidsbukser med praktiske detaljer er en essensiell del av de fleste pleieres arbeidsuniform.

Komfortable arbeidsbukser for dame og herre

Derfor har vi i Color4care samlet et stort utvalg rimelige arbeidsbukser i flere forskjellige størrelser, modeller, passformer og design. I vårt brede utvalg finner du komfortable arbeidsbukser med stretch for herre og dame, praktiske helsebukser med romslige lommer og stilrene jobbebukser. Vi tilbyr bukser i dame-, herre- og unisexmodell laget av slitesterke materialer, og som tåler vask på høy temperatur uten tap av kvalitet, farge og form. Velg blant flotte helsebukser fra erfarne produsenter som Hejco, Smila, Segers, Nytello og Almedahls, hvor kvalitet, funksjon, komfort og design alltid er i fokus.

Arbeidsbukser med stretch for optimal komfort

I vårt store sortiment med stilrene og funksjonelle arbeidsbukser for herre og dame med stretch kan alle pleiere finne sine favoritter. Vi tilbyr helsebukser i flere ulike modeller, farger, materialer og størrelser – alle med optimal komfort og praktiske detaljer som gjør hverdagen i helsevesenet enklere. Her finner du flotte jobbebukser med mansjett i benenden, bukser for gravide, samt modeller med romslige lommer, smidige nøkkelholdere og praktiske mobillommer. Hvis du har hektiske dager med mange forskjellige momenter og oppgaver på jobben, kan bukser fra Color4care gjøre arbeidsøkten enklere. Enten du jobber som lege, veterinær, hjelpepleier eller sykepleier, finner du komfortable og praktiske arbeidsbukser for herre og dame hos Color4care!