logo
FavoritterFavoritter

Kjoler

69 resultater

Du har sett 24 av 69 produkter

I helsevesenet er kravene til arbeidsklær høye – de må tåle hyppig slitasje, tilby høy komfort og ha funksjoner og egenskaper som forenkler pleiehverdagen.

Komfortable pleiekjoler hos Color4care

I vårt store sortiment med arbeidsklær finner du komfortable og praktiske pleiekjoler som tåler vanlig vask ved høye temperaturer, uten å miste verken farge, fasong eller kvalitet. Med en pleiekjole fra Color4care får du optimal bevegelsesfrihet, bekvem passform og luftig komfort, og hos oss kan du velge mellom kjoler i flere ulike design. Her finner du arbeidskjoler i både rette og mer figursydde modeller, med rund hals eller V-hals og i en rekke herlige farger. Vi tilbyr stilrene og komfortable pleiekjoler fra erfarne produsenter, som for eksempel Almedahls, Smila og Segers. For optimal komfort og god bevegelsesfrihet under lange arbeidsdager, kjøp din pleiekjole hos Color4care!

Optimal komfort med kjoler for helsepersonell

Hos oss finner du et stort utvalg av arbeidsklær til alle typer pleiere, i flere forskjellige design, farger og størrelser. Blant våre helseklær finnes bekvemme kjoler med praktiske detaljer og optimal bevegelsesfrihet, laget av slitesterke materialer. Uansett om du jobber som tannlege, veterinær, hjelpepleier eller sykepleier, vil du finne riktig kjole og andre arbeidsklær hos oss. Vi tilbyr pleiekjoler med romslige lommer med plass til arbeidsredskaper og hjelpemidler som må plukkes med i farten, fleksible nøkkelholdere og mobillommer, samt splitt i sidene for å gi en best mulig bevegelsesfrihet. Match kjolen din med våre støttestrømper i premiumkvalitet, myke leggings eller stilige støttestrømpebukser for en komplett pleie-look som gir maksimal komfort under hektiske arbeidsdager.