✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

South West

I vårt brede utvalg av arbeidsklær for helsepersonell finner du klær fra South West, et merke som tilbyr funksjonelle og komfortable plagg for både arbeid og fritid.

Klær for både arbeid og fritid fra South West

Siden 1991 har South West jobbet for å utvikle og produsere kvalitative, holdbare og designrike klær som kan brukes både på jobb og privat - du skal kunne føle deg velkledd i alle situasjoner. Fra South West tilbyr vi alt fra t-skjorter og pikétrøyer til fleecetrøyer og forede vester, her finnes arbeidsklær for alle typer virksomheter innen helsesektoren. Uansett om du jobber innendørs eller utendørs kan du finne funksjonelle plagg med praktiske detaljer i vårt sortiment fra South West.

Funksjon og holdbarhet i fokus hos South West

South West har en omfattende holdbarhetstenkning gjennom hele produksjonskjeden. I vårt sortiment fra South West finner du klær i holdbare materialer og med tidløst design, som gjør at de kan brukes om og om igjen og lett kombineres med andre arbeidsklær. Dette er gunstig både ut fra miljø- og økonomisk synspunkt og blir bærekraftig for både menneske og miljø. Hos oss kan du velge blant en mengde forskjellige plagg fra South West, i både herre-, dame- og unisexmodell. Uansett om du er ute etter klær til arbeid eller fritid kan du finne det du søker i vårt sortiment fra South West. Med tidløs, stilren design, optimal funksjonalitet, praktiske detaljer og høy kvalitet er klær fra South West et utmerket valg for alles garderobe.

264 resultater

Du har sett 24 av 264 produkter