✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Søsterur

181 resultater

Du har sett 24 av 181 produkter

Mange pleiere har i lengre tid brukt søsterur på jobb for å ta tiden på ulike arbeidsmomenter og holde oversikt over tiden i løpet av dagen.

Praktisk søsterklokke for alle pleiere

Hos Color4care finner du sykepleierklokker i flere ulike design – vi tilbyr analoge søsterklokker med silikonskall i herlige farger og mønstre, stilrene søsterur i metall og plast, samt digitale helseklokker med flere smarte funksjoner. Her kan alle pleiere finne sine favoritter!

Sykepleierklokke med fargerike silikonskall

Vårt brede utvalg av søsterklokker inkluderer silikonklokker i et bredt spekter av kreative design og livlige farger. Våre analoge sykepleierklokker i silikon festes enkelt til arbeidsskjorten med en sikkerhetsnål og holder seg trygt på plass gjennom hele dagen. Silikonskallet er avtagbart slik at du kan rengjøre det og opprettholde god hygiene i ditt arbeidsmiljø i helsevesenet. Dette betyr også at du kan endre silikonskallet og tilpasse stilen på sykepleierklokken etter dagens humør og arbeidsantrekk. Derfor har vi samlet et stort utvalg av silikonskall i flotte design, hvor du kan velge og vrake og finne dine favoritter. Enten du jobber som sykepleier, lege, tannlege eller annen pleier, vil du finne et billig søsterur i silikon hos oss på Color4care!

Stilrene søsterur i metall og plast

Blant våre praktiske sykepleierklokker finner du også søsterur i metall og plast i flere flotte modeller. Her finnes både mer klassiske klokker og designrike, utsmykkede søsterklokker med strass. Velg mellom digitale eller analoge søsterur og finn den klokken som passer nettopp til deg. Våre søsterur er enkle å tørke og rengjøre for å opprettholde god hygiene, og du fester dem enkelt til brystet ved hjelp av en sikkerhetsnål. På utkikk etter en gave til deg selv eller til en lege, veterinær, sykepleier eller annen pleier som står deg nær? Da er en klokke fra Color4care et utmerket valg!