✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Manuelle blodtrykksmålere

Hos Color4care finner du pålitelige manuelle blodtrykksmålere for manuell blodtrykksmåling både hjemme og i helsevesenet.

Manuelle blodtrykksmålere for pleiemiljøer og hjemmebruk

Ved måling med et manuelt blodtrykksapparat benyttes en mansjett, som festes rundt overarmen, samt en ballpumpe som pumper opp luften i mansjetten slik at den komprimerer blodårene. Måleren har et praktisk 2-i-1-slangesystem, som gjør at ballpumpen og manometeret virker gjennom én og samme slange. Dette gjør den manuelle blodtrykksmåleren enkel å jobbe med, og det er lett å avlese både over- og undertrykk. Vi tilbyr fargerike, brukervennlige manuelle blodtrykksapparater av høy kvalitet som gir sikre og pålitelige resultater. Mål blodtrykket til dine pasienter eller familiemedlemmer med en manuell blodtrykksmåler fra Color4care!

Kjøp fargerik manuell blodtrykksmåler hos Color4care

De manuelle blodtrykksmålerne du finner hos Color4care kommer i flere herlige farger for å gjøre pleien litt morsommere og litt mer fargerik. Våre manuelle blodtrykksapparater fungerer like godt som arbeidsredskap for ansatte i helsevesenet, som for de som ønsker å utføre manuell blodtrykksmåling hjemme. Mansjetten anbefales for armer med en omkrets på mellom 25 og 40 cm, og passer derfor til både barn, tenåringer og voksne.

Vi tilbyr også manuelle blodtrykksmålere og stetoskop i matchende farger, sammen med en smidig stetoskopveske.