✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

ADC

American Diagnostic Corporation (ADC) er en av våre leverandører og er et veletablert medisinsk teknologiselskap som tar sikte på å produsere funksjonsrike, robuste og rimelige profesjonelle diagnostiske verktøy for helsevesenet.

ADC leverer riktig utstyr til riktig pris

ADC er et amerikansk selskap som har produsert medisinske redskaper i over 30 år. ADC distribuerer produkter til hele verden og er kjent for avansert design kombinert med et dyktig håndverk. De har utviklet strategien sin ved å svare på tøff kritikk fra helsepersonell over hele verden og deretter designet innovative medisinske verktøy som oppfyller behovene i dagens skiftende helse og omsorgs marked. ADCs produkter er laget av de fineste materialer og avansert teknologi med høyt fokus på kvalitet, og fabrikken utfører komplette inspeksjoner av hvert produkt for å sikre en streng avtale mellom ADCs standarder for ytelse og holdbarhet. Takket være deres avanserte distribusjon sammen med deres ekspertise innen produktkategorien, lover ADC fremragende produkter støttet av bransjens mest omfattende garantier. Markedet for medisinske verktøy er rikt på produsenter i begge ender av spekteret - noen har billig import, men er ofte av tvilsom kvalitet, mens andre selger produkter av høy kvalitet, men tilbyr dermed høyere priser. ADC tilbyr en kombinasjon av disse gjennom tett samarbeid med verdens ledende underleverandører, innenlandsk inspeksjon samt montering og emballasje i eget anlegg. Dette betyr at de fleste produktene som ADC tilbyr på markedet er montert i USA fra globalt anskaffede komponenter og resulterer i en kundeopplevelse i verdensklasse.

ADC er sertifisert av ISO 13485:2016

Siden ADC’s strategi er å gi forbrukerne den høyeste kvaliteten på sine produkter og tjenester har ADC tjent sertifisering gjennom ISO. ISO 13485:2016 er spesielt designet for produsenter av medisinsk utstyr og består av krav på kvalitet, styringsansvar og forpliktelse til kontinuerlig forbedre alle produkter og tjenester. Denne sertifiseringen sikrer at ADC produserer kvalitetsprodukter som er nøye planlagt, kontrollert og dokumentert i alle ledd i produksjonsprosessen. I tillegg til det harde fokuset på kvalitet investerer ADC også i å gjøre verden litt bedre ved å bruke tid og ressurser på samfunnsansvar. De samarbeider blant annet med Art and Humanities Reserach Council for å tilby sysselsetting for voksne med nedsatt funksjonsevne, og gjøre medisinske donasjoner til organisasjoner som Americares, Project Hope og World Scopes.

62 resultater

Du har sett 24 av 62 produkter