✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Almedahls

Lange og intensive arbeidsdager i helsevesenet krever slitesterke og funksjonelle arbeidsklær som tåler daglig slitasje og som sitter godt på kroppen. Hyppig bruk av diverse utstyr og hjelpemidler krever også praktiske detaljer, som for eksempel romslige lommer.

Kvalitative og komfortable arbeidsklær fra Almedahls

Lange og intensive arbeidsdager i helsevesenet krever slitesterke og funksjonelle arbeidsklær som tåler daglig slitasje og som sitter godt på kroppen. Hyppig bruk av diverse utstyr og hjelpemidler stiller også krav til praktiske detaljer, som for eksempel romslige lommer. Fra den erfarne produsenten Almedahls tilbyr vi komfortabelt og funksjonelt arbeidstøy av høy kvalitet for helsepersonell, med detaljer og funksjoner som gjør hverdagen enklere. Almedahls har vært aktiv i tekstilbransjen siden midten av 1900-tallet, og utvikler aktivt produkter for å møte fremtidens behov. Almedahls arbeidsklær testes alltid ut fra høye krav til slitestyrke, komfort og funksjon, slik at du som helsepersonell skal føle deg komfortabel under hektiske arbeidsøkter. Pleieklærne har også et stilig og moderne design, for å imøtekomme de stadig mer utbredte kravene til stilbevisst arbeidstøy.

Almedahls arbeid med miljø og bærekraft

Almedahls mangeårige erfaring har resultert i en serie pleieklær der hvert plagg er produsert på en human måte med stort miljøhensyn. Almedahls produserer blant annet pleieklær i materialet Tencel, som er et miljømessig bedre materiale laget av cellulosefiber fra hurtigvoksende tresorter som eukalyptus og bøk. De sørger også for at leverandører og underleverandører tar hensyn til miljø- og arbeidstakerrettigheter i sin produksjon. Almedahls er medlem av Amfori BSCI, et europeisk samarbeidsinitiativ for bedrifter som ønsker å bedre arbeidsforholdene i den globale leverandørkjeden. Almedahls arbeidsklær er sertifisert i henhold til ÖKO-TEX 100, en sertifisering som sikrer at tekstilene ikke inneholder farlige stoffer, samt ÖKO-TEX Made in green, en sertifisering som sikrer at varene er produsert på en miljøvennlig og sosialt ansvarlig måte. Almedahls er også sertifisert i henhold til kvalitetsledelsessystemet ISO 9001 og miljøledelsessystemet ISO 14001.