✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Skechers

I Color4cares store utvalg finner du sko og sneakers fra den velkjente produsenten Skechers, et merke som i over 30 år har utviklet og produsert sko av høy kvalitet og maksimal komfort.

Skechers sko for dame og herre

Skechers ble grunnlagt i 1992 i Manhattan Beach i USA og har i dag utviklet seg til en virksomhet med et bredt utvalg av sko egnet for både arbeid, sport og fritid. I dag selges Skechers produkter i mer enn 180 land og deres skoutvalg omfatter et myriade av modeller for både kvinner og menn. I vårt utvalg fra Skechers finner du ergonomisk korrekte, funksjonelle og stilfulle sko og sneakers som passer perfekt både under lange arbeidsdager innen helsevesenet og på fritiden. Skechers sko for kvinner og menn gir optimal støtte, komfortabel støtdemping og maksimal komfort i hvert steg.

Støtte og komfort med sko fra Skechers

Fra Skechers tilbyr vi komfortable sko og sneakers med moderne design og funksjonell stil, i flere forskjellige modeller og farger. Her finner du blant annet Skechers Arch Fit-sneakers, en modell med ekstra støtte i fotbuen for optimal støtte og behagelig komfort. Vi tilbyr også vanntette sneakers og sneakers spesielt utviklet for bruk under lange arbeidsdager. Skechers kompromitterer aldri på komfort, støtte og design, og kan derfor tilby sko som er like stilige som de er komfortable. I vårt store utvalg av Skechers sko for kvinner og menn, kan alle finne sine favoritter.

Skechers sneakers og sko for lange arbeidsdager innen helsevesenet

Sko fra Skechers har unike og innovative funksjoner og detaljer, som gir maksimal funksjonalitet og komfort. I vårt utvalg fra Skechers finner du blant annet dempende slip on-sneakers med luftig komfort, vanntette og robuste sneakers som tåler vær og vind, og sneakers med moderne design, støtdempende såle og god ventilasjon. Med oppskriften komfort og kvalitet i kombinasjon med design og stil, produserer Skechers sko som gir deg støtte og avlastning og skaper de riktige forutsetningene for å holde ut på lange arbeidsøkter innen helsevesenet.