✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Color4care – Vår historie

Siden 2011 har vi i Color4care jobbet for å spre glede, farge og omtanke blant pleiere og bidratt til et mer positivt helsevesen. Vi ønsker å hylle alle pleiere og løfte hele profesjonen gjennom kvalitative, funksjonelle og rimelige produkter. Med et bredt sortiment ønsker vi å gjøre det mulig for alle som jobber i helsevesenet å uttrykke sin personlighet og føle seg trygge på jobben.

Gründerne Sofi og Phillip startet Color4care for å rette oppmerksomheten mot helsepersonell og styrke deres yrkesstolthet. Sofi fikk ideen under tiden som sykepleierstudent da hun innså hvilket stort og tungt ansvar pleiere bærer – og hvor ofte de blir tatt for gitt. Flere av skolens studenter hadde vesker som representerte deres program. Philip, som student ved politihøgskolen i samme periode, hadde til og med en treningsveske med politilogo. Vesken viste hva han studerte og hvilket yrke han hadde valgt, noe som skapte fellesskap og yrkesstolthet allerede i studietiden. Noe lignende manglet for pleiestudenter, og det var dette som ga opphav til en idé om å ta hensyn til pleiestudenter og pleiepersonell på samme måte.

Sammen produserte Sofi og Phillip en spesialdesignet pleieveske, utformet for å passe behovene til kommende pleiere. Vesken hadde plass til bøker, penner og andre ting som må plukkes med i farten. Denne pleievesken kunne følge med gjennom studiene og inn i arbeidslivet, som et tydelig symbol på det fantastiske yrket som bæreren av den hadde valgt.

Gjennom årene har vårt sortiment vokst, og en rekke funksjonelle, profesjonelle og praktiske produkter har kommet til. Med våre produkter kan du som pleier sette ditt personlige preg på et ofte tradisjonelt arbeidsantrekk, og sammen kan vi fortsette å spre glede og bidra til et mer positivt helsevesen. Vårt mål er at samtlige i helsevesenet skal føle seg uavhengige, betydningsfulle og enestående. Hver dag på jobb er du som pleier viktig for noen, og vi ønsker å hylle deg for jobben du gjør.

Kontakt vår kundeservice:

23 65 27 40
b2b@color4care.no

Kontaktinformasjon:

Color4care
Arbins gate 2
0253 Oslo

Organisationsnr: 812636782

Momsreg.nr: NO812636782MVA