✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Støttestrømpebukser

Støttestrømpebukser er perfekt for ansatte i helsevesenet som ønsker alle fordelene med støttestrømper, men som ikke vil at de skal ende ved knærne – støttestrømpebukser gir kompresjon langs hele beinet.

Støttestrømpebukser i klasse 1

Color4cares sortiment av støttestrømpebukser er i kompresjonsklasse 1 og kan fås både med lett kompresjon, 11–14 mmHg, og kraftigere kompresjon, 18–22 mmHg. Strømpebukser med lettere kompresjon brukes til forebyggende formål for å øke blodsirkulasjonen og redusere risikoen for slitne, hovne og verkende føtter og ben. Strømpebukser med kraftigere kompresjon brukes ved problemer med dårlig blodsirkulasjon og bidrar til å forebygge blodpropp, åreknuter, tretthet og smerter. Dette plagget gir helsepersonell optimal komfort og behagelig støtte gjennom hele arbeidsdagen, samtidig som den motebevisste pleieren kan føle seg fin på jobben. Våre kompresjonsstrømpebukser er laget av nylon, noe som gjør dem elastiske, slitesterke og svært behagelige å ha på seg. De fås i stilig sort og hudfarget med fin glans og struktur.

Komfort og støtte med kompresjonsstrømpebukser

Støttestrømpebukser fungerer minst like godt til jobben som til andre anledninger der det er ønskelig og behov for ekstra støtte rundt ankel og legg. De øker blodsirkulasjonen og forhindrer at bena og føttene blir hovne, trette og såre, gjennom kompresjon som er på sitt sterkeste rundt ankelen og avtar fra kneet og oppover. For pleiere som tilbringer store deler av arbeidsdagen på beina, enten stående eller gående, gir strømpebuksen behagelig støtte langs hele beinet og reduserer trøtthetsfølelsen på slutten av arbeidsdagen. De utgjør også en stilig detalj til arbeidsuniformen, for eksempel sammen med en fargerik pleiekjole.

Finn riktig størrelse på dine strømpebukser

Det kan oppleves som litt vrient å finne ut hvilken størrelse støttestrømpebukser man bør bruke nettopp på grunn av kompresjonen. For å finne kompresjonsstrømpebukser som passer til deg, er det tre mål du må holde styr på: ankelmål, leggmål og skostørrelse. Mål ankelen på det smaleste, leggen på det bredeste og skostørrelsen din. Et tips er også å måle samtlige mål om morgenen før føttene og bena rekker å hovne opp. Med disse målene og din skostørrelse finner du ut hvilken størrelse som passer deg. Bruk vår størrelsesguide under de respektive strømpebuksene for å finne den som passer deg best. 

4 resultater

Du har sett 4 av 4 produkter