✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Trykk og broderi

Forsterk selskapets budskap og varemerke ved å kle hele teamet i profilerte arbeidsklær. Hos Color4care kan vi hjelpe dere med foredling av blant annet kitler, jakker og kjoler med eget trykk eller broderi. Kontakt oss med deres krav og ønsker, så hjelper vi dere med å skape det trykket eller broderiet som passer dere virksomhet.

Broderi

Broderi innebærer at logoen eller teksten deres broderes på ønsket plagg ved hjelp av nål og tråd. Velg hvilken tekst og skrifttype dere vil bruke til foredlingen. Vårt broderi er slitesterkt og holder seg godt ved vask.

Trykk

Trykk er en enklere type av foredling der vi trykker logoen eller teksten deres på ønsket plagg, vanligvis ved hjelp av lim og varme. Kontakt oss med deres ønsker og krav, så hjelper vi dere med å produsere et trykk som passer nettopp deres selskap.

Kundeservice

Dere er hjertelig velkomne til å kontakte kundeserviceteamet for personlig og effektiv service. Våre dyktige medarbeidere hjelper dere gjerne med spørsmål og er tilgjengelige både på telefon og e-post.

Ring kundeservice

Ring kundeservice

Telefon: 23 65 27 40

Send e-post til kundeservice

Send e-post til kundeservice