✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Vilkår

Generelt

1.1

Disse generelle vilkårene og betingelsene («Vilkår») gjelder når du som forbruker («Du») legger inn en bestilling via www.color4care.no og relaterte sider («Nettstedet»). Avtale inngås mellom deg og Color4care AB, organisasjonsnummer 812636782 («Color4care»). Detaljert kontaktinformasjon og annen informasjon om Color4care finner du på Nettstedet. Vilkårene gjelder kun for deg som er forbruker og bestiller via Nettstedet.

1.2

Color4care er sertifisert av Trygg e-handel og følger deres regler og forskrifter for fjernhandel.

1.3

For å bestille på Nettstedet må du være fylt 18 år. I henhold til norsk lov godtar ikke Color4care kredittkjøp av personer under 18 år. Color4care forbeholder seg retten til i enkelttilfeller å avslå eller endre bestillinger, for eksempel dersom du har oppgitt uriktige personopplysninger og/eller har betalingsanmerkninger.

1.4

Color4care tar forbehold om sluttsalg og eventuelle bilde- og skrivefeil på Nettstedet, for eksempel feil i produktbeskrivelse eller teknisk spesifikasjon, feilpriser og prisjusteringer (som endrede priser fra leverandører eller valutaendringer) eller feilinformasjon om lagerbeholdning. Color4care har rett til å korrigere slike feil og til å endre eller oppdatere informasjonen når som helst. Dersom det er lagt inn feil pris på en vare du har bestilt, kan vi justere prisen i etterkant. Skulle dette skje, vil Color4care selvfølgelig varsle deg som kunde om dette. All bildeinformasjon på nettsiden skal ses utelukkende som illustrasjoner, som ikke kan garanteres å gjenspeile antall varer du mottar eller varens eksakte farge, utseende eller funksjoner.

1.5

Nettstedet, og alt dets innhold, eies av Color4care eller dets lisensgivere. Informasjonen er beskyttet av blant annet immaterielle rettigheter og markedsføringslover. Dette betyr at varemerker, firmanavn, produktnavn, bilder og grafikk, design og layout samt informasjon om varer, tjenester og annet innhold ikke kan kopieres eller brukes uten skriftlig godkjenning fra Color4care.

Avtale og bestilling

2.1

For å foreta et kjøp på Nettstedet, må du godta vilkårene og betingelsene. Ved å akseptere vilkårene forplikter du deg til å følge vilkårene og betingelsene i sin helhet. Du godtar at du har lest informasjonen om personopplysninger og samtykker til bruk av personopplysninger og informasjonskapsler i henhold til Color4cares personvernerklæring (mer informasjon er tilgjengelig her).

2.2

En kjøpsavtale inngås først når Color4care har bekreftet din bestilling og du har mottatt ordrebekreftelse fra Color4care via e-post. Color4care oppfordrer deg til å lagre denne ordrebekreftelsen for eventuelle kontakter med Color4cares kundeservice. Du kan kansellere bestillingen din frem til den er pakket og sendt (for bestillinger av navneskilt og andre produkter som er laget på bestilling, kan Du kun kansellere kjøp fem til produksjonen har startet). Dersom bestillingen kanselleres, vil Color4care refundere alle betalinger Du har foretatt.

Kundeopplysninger

3.1

Når Du registrerer brukerkontoen din og/eller legger inn en bestilling, vil du bli bedt om å oppgi visse personopplysninger. Du bekrefter at informasjonen Du fyller ut er korrekt og fullstendig og er ansvarlig for feil utfylte opplysninger. Vær klar over at det ved et kjøp automatisk opprettes en brukerkonto som du kan få tilgang til på Nettstedet for å se ordrehistorikk.

3.2

Du forplikter deg til å sikre at ingen andre kan bruke dine innloggingsopplysninger. Du kan ikke utlevere brukernavn og passord til uvedkommende, og du må sørge for at dokumenter som inneholder informasjon om brukernavn og passord oppbevares på en slik måte at uvedkommende ikke kan få tilgang til opplysningene. Du må umiddelbart varsle Color4care dersom det er mistanke om at uvedkommende har fått tilgang til passordet ditt. Du er ansvarlig for alle kjøp som gjøres med innloggingsopplysningene dine. Skulle du ønske å blokkere eller slette en brukerkonto hos oss, ber vi deg kontakte vår Kundeservice.

Priser, gebyrer og betaling

4.1

Ved bestilling på Nettstedet gjelder prisene oppført på Nettstedet. Prisen er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkluderer mva. Prisene inkluderer ikke betalings- eller fraktkostnader – disse er oppført separat.

4.2

Du kan betale for bestillingen din på de måtene som er angitt på nettstedet. Color4care har rett til å ta betalt allerede i forbindelse med bestillingen, med mindre fakturabetaling eller annen lignende betalingsmåte er valgt av deg og godkjent av Color4care. Ved fakturabetaling eller delbetaling kan Color4care eller selskapets samarbeidspartnere lage en kredittrapport.

4.3

Sammen med Klarna Bank AB (Sveavägen 26, 111 34 Stockholm, Sverige) tilbyr vi følgende betalingsalternativer der betalingen skjer direkte til Klarna:

  • Betale innen 30 dager: Betalingsfristen er 30 dager fra forsendelsen av varene. Vilkår for betaling innen 30 dager finner du her.

  • Konto: Klarna-konto er en kontokreditt gitt av Klarna og som gir låntakeren mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag, med minst 1/24 (minimum 50 NOK) av det totale brukte kredittbeløpet eller i henhold til betingelsene som godkjennes i kassen. Mer informasjon om Klarna Konto, inkludert generelle betingelser og Standardisert europeisk forbrukerkredittinformasjon, finner du her.

  • Betale direkte: automatisk uttak fra bankkontoen din basert på AvtaleGiro. Kontoen din belastes ca. to bankdager etter at kjøpet er gjennomført eller varen er sendt. Vilkårene for bruk av avtalegiro finner du her.

  • Bankoverføring: kontoen din debiteres umiddelbart etter at bestillingen er lagt inn.

Du finner mer informasjon om Klarna her, og du kan lese deres brukervilkår her. For å kunne tilby ulike betalingsalternativer må vi dele dine person-, kontakt- og ordreopplysninger med leverandøren av den respektive betalingstjenesten. Bruken av denne informasjonen er regulert i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring. Vi anbefaler at du leser vår personvernerklæring, som du finner her.

4.4

Color4care kan fra tid til annen tilby kampanjer på Nettstedet med gunstigere vilkår enn det som fremgår av disse vilkårene og betingelsene (for eksempel angående utvidet angrerett eller leveringsbetingelser). Disse mer fordelaktige vilkårene gjelder så lenge kampanjen er aktiv og for de spesifikke varene spesifisert av Color4care i forbindelse med kampanjen. Ved misbruk av kampanjer forbeholder Color4care seg retten til å trekke bestillinger og iverksette tiltak, som å blokkere deg som fremtidig kunde. I tilfelle avslutning eller kansellering av en kampanje, gjelder disse Vilkårene uten endringer. Tilbud på spesifikke varer på Nettstedet er gyldige i en begrenset periode og så lenge lageret rekker.

Levering og transport

5.1

Varer på lager sendes vanligvis påfølgende virkedag.

5.2

Pakkene sendes med speditøren og leveringsmåten valgt i kassen. Fraktkostnaden er basert på leveringsmetoden du velger.

5.3

Dersom pakker skal hentes, må dette gjøres innen tiden som er angitt i varselet. Pakker skal vanligvis hentes personlig med gyldig legitimasjon og ordrenummer. Du får alltid et varsel som viser hvor og når pakken skal hentes. Dersom du ikke henter pakken, har Color4care rett til å belaste deg med et gebyr på 100 NOK.

Angrerett

6.1

Ved kjøp av varer på Nettstedet gjelder alltid 30 dagers angrerett. Dette betyr at du har rett til å heve kjøpet ved å gi beskjed til Color4care om dette innen 30 dager fra du har mottatt den bestilte varen. Alle varer må være i original stand og i originalemballasje med eventuelle etiketter fortsatt påfestet.

6.2

Angreretten gjelder ikke for følgende typer varer:

  • Varer som er produsert etter dine instruksjoner eller som på annen måte har fått et tydelig personlig preg

  • Undertøy med ødelagt forsegling som ikke kan returneres av helse- eller hygieneårsaker

  • Støttestrømper som har blitt testet og/eller har brutt forsegling

  • Klær og sko som ikke lenger er i ny stand (merk at sko kun kan testes hjemme, innendørs og på et rent, tørt gulv)

6.3

Dersom du ønsker å heve kjøpet, må du, før angrefristen er utløpt, sende varene tilbake i henhold til gitte instruksjoner.

6.4

Ved bruk av angreretten betaler Du returfrakten og er ansvarlig for varens tilstand etter at du har mottatt varene og under returfrakten. Varen må returneres innen 30 dager etter mottak av varen.

6.5

Når Du avbryter kjøpet, betaler Color4care tilbake beløpet du har betalt for varen, eksklusive fraktkostnader og ekstra returgebyrer.

6.6

Color4care vil betale tilbake beløpet så raskt som mulig, men senest innen 14 dager fra datoen vi mottok din retur og sendte deg en returbekreftelse på e-post. Tilbakebetalingen vil skje via betalingsmåten du valgte da du kjøpte varen, forutsatt at ingenting annet er avtalt eller at det finnes hindringer for slik refusjon.

Garanti og klager

7.1

Noen av Color4cares produkter kan være dekket av garanti. Informasjon om eventuell garantiperiode og spesielle garantibetingelser for hvert produkt finnes på Nettstedet eller i disse Vilkårene. Garantier for varer dekker kun originale fabrikasjonsfeil, og dekker dermed ikke feil som oppstår som følge av unormal slitasje. Din ordrebekreftelse er gyldig som garantibevis.

7.2

Reklamasjonsretten omfatter varer som er feil i henhold til forbrukervernlovgivningen. Hvis Du oppdager at varen er defekt når du mottar bestillingen, må du kontakte Color4care så snart som mulig, men senest 7 dager etter at du har mottatt bestillingen.

7.3

Ved reklamasjoner skal Color4cares Kundeservice alltid kontaktes før returen foretas. Du finner mer informasjon om hvordan du registrerer reklamasjon her.

7.4

Når reklamasjonen er mottatt og behandlet, vil du få beskjed om hvordan vi har tenkt å løse den. En slik løsning kan for eksempel være retur med utsendelse av erstatningsvare eller reparasjon av ditt originale produkt. Color4care dekker returfrakten for godkjente reklamasjoner.

Gjeldende lov og tvist

8.1

Tvister skal først og fremst løses ved konsensus etter diskusjon med Color4cares Kundeservice.

8.2

Dersom tvisten ikke kan løses etter avtale med Color4cares Kundeservice, kan Du ta saken til mekling hos Forbrukertilsynet, som du finner mer informasjon om på hwww.forbrukertilsynet.no. Du kan også sende inn klager online via EU-kommisjonens plattform for mekling i tvister, via https://ec.europa.eu/consumers/odr. Dersom du sender inn en klage via denne plattformen, blir saken din automatisk videresendt til det aktuelle nasjonalt ansvarlige tvisteløsningsorganet. Dette tvisteløsningsorganet kontakter oss og prøver å løse tvisten uten innblanding av domstol.

Endringer i vilkårene

9.1

Color4care forbeholder seg retten til å gjøre endringer i disse Vilkårene når som helst. Alle endringer i Vilkårene vil bli publisert på Nettstedet. Endringer gjelder fra når Du har akseptert Vilkårene (i forbindelse med et nytt kjøp eller ved besøk på Nettstedet), alternativt 30 dager etter at Color4care har informert deg om endringene. Color4care anbefaler at du holder deg oppdatert på Nettstedet regelmessig for å være oppmerksom på eventuelle endringer i Vilkårene.