logo
FavoritterFavoritter

Elektroniske stetoskop

I Color4cares brede utvalg av stetoskoper finner du blant annet elektroniske stetoskop med en rekke uslåelige funksjoner.

Elektronisk stetoskop med avansert teknologi

I motsetning til de analoge stetoskopene har et digitalt stetoskop avansert teknologi som gir mulighet for forsterkning og filtrering av lyd, simultan auskultasjon i en gruppe, lagring og avspilling av lyd, grafisk fremstilling av lyd samt signalanalyse. Med et digitalt stetoskop med bluetooth kan du dessuten koble ditt stetoskop til datamaskin eller nettbrett for videre analyse. Et elektronisk stetoskop er et utrolig sikkert instrument for klinisk diagnostikk og er et verdifullt hjelpemiddel for helsepersonell. En stor fordel forbundet med elektroniske stetoskop er at de gjør det mulig å tydelig høre hjerte- og lungelyder i støyende omgivelser.

Digitalt stetoskop med maksimal ytelse og lydkapasitet

Hos Color4care tilbyr vi digitale stetoskop i verdensklasse. Fra 3M Littmann finner du elektroniske stetoskop utstyrt med en rekke tekniske funksjoner som gjør nettopp disse stetoskopene til de beste på markedet. Til tross for avansert teknologi, veier stetoskopene nesten ingenting, har enestående lydkapasitet, reduserer forstyrrende støy i bakgrunnen og gir en eksepsjonell auskultasjonsopplevelse. Stetoskopene har til og med bluetooth-teknologi og mulighet til å overføre lyd til en datamaskin eller et nettbrett. Takket være stetoskopenes evne til å stenge ute høye og forstyrrende bakgrunnslyder, er det også mulig å høre lyder fra lungene og hjertet som ellers ville vært svært vanskelige å oppfatte. Et elektroniske stetoskop har en langt høyere evne til lydabsorpsjon enn akustiske stetoskop, noe som gjør disse modellene optimale for diagnose eller for mer avanserte situasjoner som krever bedre akustikk og sikkerhet.