logo
FavoritterFavoritter

Otoskop, Oftalmoskop og Dermatoskop

11 resultater

Du har sett 11 av 11 produkter

I Color4cares store sortiment finner du en rekke diagnostiske verktøy som brukes mye hver dag i ulike pleieyrker.

Otoskop til både hjemmebruk og pleiemiljøer

Her finner du otoskop, oftalmoskop og dermatoskop til gode priser, som kan brukes både i pleiemiljøer og til hjemmebruk. Otoskop er utviklet for undersøkelse av de ytre øregangene og trommehinnen samt for å identifisere betennelser, sprekker eller forandringer. Med et otoskop kan du også se om trommehinnen er skadet eller punktert, eller om det er fremmedlegemer eller parasitter i øret. Vi tilbyr funksjonelle otoskop av høy kvalitet fra ADC og GIMA, som har lang erfaring med å utvikle og produsere medisinsk utstyr. Her finnes også ekstra øretrakter i ulike størrelser. Er du på utkikk etter et otoskop til hjemmebruk eller bruk i helsevesenet, kan du kjøpe det til en god pris hos Color4care.

Våre otoskop fungerer også utmerket til undersøkelser på mindre dyr.

Oftalmoskop til god pris hos Color4care

I vårt sortiment av diagnostisk arbeidsutstyr finner du også oftalmoskop, et optisk instrument som brukes til å undersøke øyets netthinne. Med et oftalmoskop studeres blodårene i øyets fundus for å kunne stille ulike diagnoser. Vi tilbyr praktiske oftalmoskop fra ADC og GIMA, med utmerket fargegjengivelse og flere blendervalg. Hos oss finner du oftalmoskop av høy kvalitet til gode priser, som muliggjør trygge og sikre undersøkelser.

Dermatoskop for trygge undersøkelser

Fra den erfarne produsenten GIMA tilbyr vi også dermatoskop, et redskap som blant annet brukes til å undersøke pigmentforandringer og hudbetennelser. Et dermatoskop fungerer som et slags forstørrelsesglass og er et mye brukt redskap i ulike pleieyrker. For trygge og sikre undersøkelser, kjøp dermatoskop, otoskop og oftalmoskop til gode priser hos Color4care!