✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

GIMA

Hos Color4care tilbyr vi medisinsk utstyr, hjelpemidler og tilbehør fra det italienske Gima, et selskap som har nesten 100 års erfaring i bransjen.

Erfaren produsent av medisinsk utstyr

Gima har utviklet seg fra å produsere glass- og metallsprøyter på midten av 1920-tallet til å bli en stor produsent og forhandler av medisinsk utstyr. I dag selges Gima-produkter til mer enn 145 land rundt om i verden. Selskapets base har helt siden starten vært i Italia, hvor samme familie har eid og drevet virksomheten i nesten 100 år.

Arbeidsutstyr og hjelpemidler med høy kvalitet og funksjonalitet

I vårt Gima-sortiment finner du funksjonelt medisinsk arbeidsutstyr og hjelpemidler av høy kvalitet for flere ulike pleiesituasjoner. Vi har blant annet digitale blodtrykksmålere med maksimal ytelse, pulsoksymeter, otoskop, oftalmoskop og flere ulike reflekshammertyper. Hvis du er på utkikk etter brukervennlig utstyr av høy kvalitet og funksjonalitet, er våre Gima-produkter et godt valg. Gima er ISO-sertifisert, holder seg oppdatert med gjeldende regelverk, deriblant MDR og IVDR, og har alle nødvendige CE-sertifikater. Om du jobber som lege, sykepleier eller har et annet pleieyrke, vil du finne medisinsk utstyr, hjelpemidler og tilbehør hos oss.