✔ Rask levering
✔ 30 dagers åpent kjøp
✔ Handle nå, betal senere
logo
FavoritterFavoritter

Navneskilt

Design et personlig navneskilt hos Color4care og sett ditt personlige preg på arbeidsuniformen. Med et egendesignet skilt kan du som sykepleier, lege, hjelpepleier eller annen pleier gi et trygt og personlig inntrykk til de du møter i ditt pleieyrke.

Design et personlig navneskilt hos Color4care

Vi tilbyr flotte og rimelige navneskilt med gravering eller trykk, og i vårt designverktøy er det kun fantasien som setter grensene. Her kan du velge mellom flere forskjellige bakgrunner, fonter og farger og skape et skilt som gjenspeiler din personlighet og stil. Hos oss kan du bestille navneskilt til helsepersonell som festes med plastklemme, magnet eller militærklemme og som sitter trygt på plass gjennom hele arbeidsdagen.

Flotte navneskilt i plast

I vårt sortiment finner du navneskilt i plast som festes med en smidig plastklemme. Du fester ganske enkelt skiltet på en kant, for eksempel kittelen eller pennlommen, der den holder seg sikkert på plass gjennom hele arbeidsøkten. Våre flotte navneskilt for sykepleiere, leger, tannleger og annet helsepersonell er UV-bestandige, og fremsiden er dekket med et slitesterkt lag med akryl slik at du kan bruke ditt navneskilt i plast ved arbeid både innendørs og utendørs. Hvis du er på utkikk etter et skilt for pleie og omsorg, har vi i Color4care det du er på utkikk etter!

Personlig navneskilt med magnet

Hos Color4care kan du designe personlige navneskilt med magneter, som festes på klærne dine uten å etterlate merker eller hull. Med våre stilige navneskilt for helsefagarbeidere kan du sette ditt eget preg på jobbantrekket og uttrykke din personlige stil, selv på jobb. Color4cares magnetiske navneskilt finnes i to ulike former og festes med en dobbel magnet, som sørger for at skiltet holder seg på plass under lange arbeidsdager.

Feste med militærklemme

Vi tilbyr også navneskilt med militærklemme, som kan fås med både gravering og trykk. Dette metallskiltet festes enkelt til en kant på klærne dine, for eksempel på kittelen eller pleiekjolen, hvor det holder seg sikkert på plass uten risiko for å forsvinne. Velg et gravert skilt for et mer elegant og stilrent inntrykk, eller et skilt med trykk som sprer farge og glede til pasienter og kollegaer. Uansett om du jobber som veterinær, hjelpepleier, lege eller sykepleier, finner du graverte navneskilt eller skilt med trykk hos Color4care!

Vær klar over at du ikke har returrett på navneskilt ettersom de tilvirkes spesielt til deg. Vær derfor nøye med stavingen og at teksten er lesbar mot skiltets bakgrunn. Velg ikke en hvit tekst mot lys bakgrunn, eller en sort tekst mot mørk bakgrunn, da dette kan bli vanskelig å lese.

Du har sett 7 av 7 produkter