logo
FavoritterFavoritter

Støttestrømper i nylon

En av Color4cares spesialiteter er støttestrømper, og her finner du et stort utvalg som gir støtte, avlastning og optimal komfort under lange arbeidsdager i helsevesenet.

Elegante, tynne støttestrømper i nylon

Vårt sortiment består av støttestrømper i nylon som er laget av en sterk, elastisk og slitesterk syntetisk fiber. Disse tynne støttestrømpene er perfekte for varmere arbeidsøkter om sommeren eller for pleiere som ønsker en mer elegant støttestrømpe som fortsatt gir mye støtte. Våre støttestrømper i nylon har en bekvem passform, føles behagelig mot huden og gir deg maksimal komfort gjennom hele arbeidsdagen. For de som ønsker støtte langs hele benet tilbyr vi støttestrømpebukser, som passer perfekt sammen med en stilren pleiekjole. Hvis du er på utkikk etter tynne støttestrømper til sommeren eller varmere arbeidsmiljø, finner du dem her hos Color4care!

Støttestrømper for sommer eller varme arbeidsmiljøer

Støttestrømper i nylon er tynne, elegante og komfortable og passer godt for deg som er ute etter en mer diskret nylonstrømpe, men som ønsker funksjonene som støttestrømper kan gi. Kompresjonen i støttestrømpene motvirker dårlig blodsirkulasjon, reduserer risikoen for åreknuter og minimerer følelsen av slitne, hovne, ømme og verkende ben – noe som er perfekt for pleiere som tilbringer mange timer på bena. Finn dine favoritter i vårt utvalg av tynne støttestrømper i nylon og gi arbeidsantrekket ditt et elegant og stilig uttrykk. Hos Color4care finner du alltid støttestrømper som gir komfort og støtte under lange vakter i helsevesenet – bestill dine i dag!

16 resultater

Du har sett 16 av 16 produkter